Utdanning

BURGER KING® åpner ny restaurant på E18 Grelland i Holmestrand.

BURGER KING® åpner ny restaurant på E18 Grelland i Holmestrand.

Illustrasjonsbilde 20/20 Prime. Fotograf: Glenn Meling Dato: 15-11-2018 12:45 CET Opprinnelig tittel på pressemeldingen: BURGER KING® åpner ny restaurant på E18 Grelland i Holmestrand. Kategori: , Burger King Whopper Ny restaurant Den

Den 16. november 2018 kl. 10:00 åpner BURGER KING® ny restaurant på E18 Grelland i Holmestrand. Vi gleder oss til å friste våre gjester med vår verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings®sortiment – 7 dager i uken.

Restauranten vil ligge over E18 og ha rundt 200 sitteplasser inne så vel som et stort lekeområde til barna. Åpningstidene er satt til mandag til søndag klokken 10:00-23:00.

”Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 73 i Norge og etablerer oss med en stor og flott restaurant langs E18. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått et dyktig team til å drive den. De vil sørge for gode gjesteopplevelser ”, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Det er Burger Venture AS som er franchisetaker for denne restauranten. Burger Venture vil med denne etableringen drive 5 av Burger Kings 73 restauranter. Driftsansvarlig – og medeier i Burger Venture AS, Deepak Sharma har lang fartstid i Burger King og startet i kjeden i 1992. Deepak vil med sin erfaring sikre en velfungerende restaurant som vil gi et svært positivt tilskudd til gjester i nærområdet og langs veien.

Restauranten blir bygget i en moderne og tidsriktig stil – en stil som gir en varm og koselig atmosfære. Vi har også utrustet restauranten med betalingsautomater som gir gjestene våre en enkel og smidig bestilling – og betalingsopplevelse.

A to już wiesz?  ManpowerGroup kåret til et av verdens mest etiske selskap

Shpresa Kabashi, skal drive den nye restauranten. Shpresa har tidligere erfaring fra Subway Horten og gleder seg til en videre karriere i Burger King. Hun sier følgende om nyåpningen:” jeg er glad og stolt over å skulle drive Burger King Grelland – og gleder meg til å ta fatt på jobben. Det er en stor tillitserklæring og et privilegium å få anledning til å lede så mange dyktige mennesker, og jeg har som mål å skape et godt og entusiastisk arbeidsmiljø for å gi gjestene det aller beste Burger King har å by på»

Restauranten vil tilsammen ha rundt 20-25 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

Shpresa Kabashi, sammen med FBL Sven Erik Pütz har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King® Grelland. Teamet har hatt god opplæring på andre avdelinger slik at de er klare til den store åpningsdagen. 

For ytterligere informasjon kontakt:Heidi Moss, Marketing Manager, Burger King NorwayTel: + 47 930 10006, e-post: [email protected] Kilde: Pressekontor Burger King Norge / King Food AS – PRESSEMELDING – ———— Om Burger King. Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 134 i Sverige, 73 i Norge og 51 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no. Burger King er en del av Umoe Restaurants.

Om Umoe Restaurants. Umoe Restaurants er Skandinavias ledende restaurantkonsern med en årlig omsetning på rundt 4,7 milliarder kroner og 9000 medarbeidere fordelt på over 400 restauranter og kaféer i Skandinavia. Umoe Restaurants driver kjeder som Starbucks, Peppes Pizza, Burger King, TGI Friday's og Blender som blant annet består av Cafe Opus, La Baguette og Eataly. I 2018 lanseres Leon som er fremtidens fast food restaurant. Umoe Restaurants er eid av Umoe AS, hvor majoritetseier er Jens Ulltveit-Moe og hans familie. Sammen med HMSHost eier Umoe Restaurants også HMSHost-Umoe Food & Beverage Company som drifter serveringssteder på flere flyplasser i Norge. www.umoerestaurants.com Hashtags: # #Burger King Whopper Ny restaurant Vestfold

A to już wiesz?  BURGER KING® åpner sin tredje restaurant i Telemark

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy