Dato: 03-06-2016 08:32 CEST Opprinnelig tittel på pressemeldingen: HTL-hotellene bytter navn til Scandic Kategori: , Arbeidsliv Sosiale spørsmål Økonomi, finans Turisme Bygg, eiendom Media, kommunikasjon Mat, drikke Scandic Hotels omprofilerer konsernets HTL-hoteller til Scandic, og rendyrker med dette den kjente merkevaren. HTL blir nå en integrert del av kjedens øvrige hotelldrift.
Scandic Hotels omprofilerer konsernets HTL-hoteller til Scandic, og rendyrker med dette den kjente merkevaren. HTL blir nå en integrert del av kjedens øvrige hotelldrift.
For å optimalisere virksomheten omprofilerer Scandic nå HTL-hotellene til Scandic-hoteller og integrerer dem i kjedens øvrige hotelldrift. Bestående av 230 hoteller i syv land. I Norge vil hotellene HTL Karl Johan og HTL Grensen nå bytte navn til henholdsvis Scandic Karl Johan og Scandic Grensen.
– Vår merkevare og størrelse utgjør et viktig grunnlag for Scandics verdiskapning. Det bekreftes blant annet av stabilt gode resultater gjennom flere år. Dette gjør det også mulig for oss å tilpasse kundetilbudet ut i fra merkevaren og de enkelte hotellenes behov og forutsetninger. Som en integrert del av Scandic får de fire HTL-hotellene grunnlag for å prestere enda bedre, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.
HTL-konseptet ble lansert av Scandic i 2014, og består av fire hoteller i Stockholm og Oslo. Disse fire vil fra høsten 2016 bli omprofilert til Scandic. Kundeavtaler og reservasjoner vil ikke bli påvirket av endringen.
For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med:
Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge,
E-post: [email protected], Telefon: +47 951 79 390
Ann-Charlotte Johansson, Kommunikasjons- og IR-direktør
E-post: [email protected],Telefon: +46 (0)72 180 22 44
www.scandichotelsgroup.com Kilde: Pressekontor Scandic Hotels Norge – PRESSEMELDING – ———— Hashtags: # #Arbeidsliv Sosiale spørsmål Økonomi, finans Turisme Bygg, eiendom Media, kommunikasjon Mat, drikke Arbeidsliv Sosiale spørsmål Økonomi, finans Turisme Bygg, eiendom Media, kommunikasjon Mat, drikke